Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران از راه‌اندازی دفتر ویژه برای بهبود فضای کسب و کار در دولت خبر داد و گفت: سیاست‌های خروج از رکود در صورتی به بار خواهد نشست که فضای کسب و کار مناسب فراهم و موانع موجود برداشته شود، ضمن اینکه دولت نباید حمایت از بنگا‌ه‌های کوچک و متوسط را فراموش کند.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی آل‌اسحاق در نشست امروز سه شنبه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با تحلیل از عملکرد یکسال گذشته دولت، از کابینه یازدهم درخواست کرد تا برنامه‌های خود را برای یکسال آینده به صراحت اعلام کند تا فعالان اقتصادی و مردم گرفتار اتفاقات پیش‌بینی نشده نشوند.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران، ایجاد روحیه امید و آرامش در جامعه را مهمترین تاثیر استقرار دولت یازدهم دانست و افزود: این امر باعث ثبات بخشی عرصه های مختلف سیاسی و اقتصادی شده در حالی که پیش از این، کشور رودهای متلاطمی را تجربه کرده بود.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری و تمرکز قدرت اجرایی دولت بر توقف تورم موضوعی مهم است که خوشبختانه دولت به آن پایبند بوده و حتی از هدف‌گذاری اولیه خود نیز پیش گرفته است، چراکه قرار بود تورم به مرز 25 درصد برسد که با وعده رئیس جمهور، مقرر شده تا پایان امسال تورم کمتر از 20 درصد و تا پایان سال 95 کشور تورم تک رقمی را تجربه کند.

به گفته آل‌اسحاق، به موازات کنترل تورم، تلاش‌های دیپلماتیک دولت در عرصه بین المللی نیز توانسته مثبت باشد و دستاوردهای تیم مذاکره کننده در عین وفاداری و تعهد به آرمان‌ها و اصول جمهوری اسلامی ایران مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران با اشاره به تدوین بسته سیاست‌های خروج غیرتورمی از رکود، خاطر نشان کرد: خوشبختانه تیم اقتصادی دولت مشورت پذیر است و همین امر سبب شده است تا اقتصاددانان کشور بتوانند به راحتی اشکالات این بسته را مطرح کنند و دولت نیز در جهت اصلاح آن گام بردارد.

وی از مجلس درخواست کرد تا 33 بند از بسته خروج از رکود که منتظر مصوبات پارلمان است، در اولویت قرار دهد و البته تلاش کند چارچوب سیاست‌ها نیز حفظ شود.

آل اسحاق، موضوع دوم در اهمیت بسته خروج از رکود را چگونگی اجرا عنوان کرد و گفت: به طور قطع، تمامی 175 بند این بسته در اولویت اجرا قرار ندارد و دولت باید براساس اهمیت اولویت بندی صورت دهد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن  و کشاورزی تهران، اصلاح بازار پول را مهمترین اولویت بخش خصوصی دانست و گفت: چنانچه بازار پول اصلاح شود، روابط بنگاه، بانک، بانک مرکزی و دولت اصلاح خواهد شد و البته در روند این اصلاحات باید توجه ویژه ای به بنگاه‌های کوچک و متوسط شود.

وی افزود: با تنظیم روابط میان بانک‌ها، بانک مرکزی، دولت و بنگاه‌داران می توان به وضعیت اقتصادی کشور، تولید، اشتغال و افزایش سطح رفاه خانوارها امیدوار بود، ضمن اینکه رونق نیز به شهرک‌های صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی باز خواهد گشت.

آل اسحاق با تاکید بر ضرورت بهبود فضای کسب و کار، خاطر نشان کرد: سیاست‌های خروج از رکود در صورتی به بار خواهد نشست که فضای کسب و کار مناسب فراهم و موانع از میان برداشته شود که خوشبختانه وزارت امور اقتصادی و دارایی دفتری ویژه برای بهبود فضای کسب و کار ایجاد کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران در پایان خاطر نشان کرد: جامعه اقتصادی کشور آماده تحرک است و امیدواریم با شروع اجرای بسته خروج از رکود نشاط اقتصادی بر کشور حاکم شود.

تاریخ: سه شنبه 11 شهریور 1393