با پیگیریهای اتاق اصناف ایران و برگزاری جلسات متعدد با رئیس سازمان امورمالیاتی کشور، طاقه فروشان پارچه از شمول مالیات بر ارزش افزوده خارج شدند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، سازمان امورمالیاتی کشور با صدور دستورالعملی به روسا و مدیران سازمانهای امور مالیاتی شهر، استان تهران و همچنین استانها اعلام کرد که طاقه فروشان پارچه که در پروانه کسبی آنها عبارت طاقه فروش تصریح شده مادامی که با قید نام صنف مذکور برای اجرای قانونمالیات بر ارزش افزوده فراخوان نشوند، مشمول اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده محسوب نخواهند شد.
در این دستورالعمل تصریح شده، صنف مذکور تکلیفی در خصوص ثبت نام و ارائه اظهارنامه و وصول مالیات و عوارض به عنوان مودیان این نظام مالیاتی نخواهند داشت.
همچنین امیر قدیمی نژاد رئیس اتحادیه بنکدارن پارچه و طاقه فروشان تهران گفت: پارچه یکی از مواد اولیه تولید انواع پوشاک است و سیر تکمیلی پارچه در ایران از صفر تا صد دارای چندین مرحله است که شامل ریسندگی ، نساجی و رنگرزی است که هرکدام دارای کارخانه مجزا هستند و اخذ مالیات بر ارزش افزوده از تمامی مراحل تولید باعث بالا رفتن قیمت تمام شده مواد اولیه و تولید پوشاک شده که مقرون به صرفه نبوده و تولیدات داخلی توان رقابت با تولیدات کارخانههای مشابه خارجی را ندارند.
رئیس اتحادیه بنکداران پارچه و طاقه فروشان گفت: در سایر کشورها همانند چین، هند و ترکیه نه تنها از تولیدات داخلی حمایت میکنند بلکه برای رقابت یارانه نیز پرداخت می کنند که موجب رونق تولید و صادرات کشور آنها شده است و با حذف این صنف از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده هم از تولیدات داخلی حمایت شده و هم از خروج ارز جلوگیری میشود و از طرفی موجب اشتغالزایی و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنفی نیز خواهد شد.
انتهای پیام