قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت: بخش نساجی در شرایط مساوی با تولید کنندگان رقیب درآسیای جنوب شرقی و ترکیه قرارنداشته ولازم است برای بوجود آوردن رقابت درشرایط برابر قرار گیرد.
به گزارش اقتصاد پنهان،«مجتبی خسروتاج» درسومین جلسه بررسی راهکارهای کاهش قاچاق پوشاک و پارچه که درستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شد، افزود: صنعت نساجی به دلیل اشتغال آفرینی بالا نیازمند توجه درخور این صنعت است و باید به عنوان یک الگو به آن توجه شود.
وی با تاکید بر لزوم توجه جدی به صنعت نساجی کشورگفت: نیازمند نگاه جدیدی در این صنعت هستیم که این ضرورت با ایجاد رقابت در این بخش ممکن خواهد شد.
خسروتاج درادامه افزود: درکارگروه حمایت ازتولید ونظارت بر شفاف سازی گردش کالا، هدف ستادمرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد انتظامی با موضوعات نیست بلکه بررسی موضوعات با ارایه راهکارهای اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
وی تاکید کرد : باید به صورت سیستمی و در کل مجموعه نساجی اعم از تولید، واردات، توزیع مسایل فرهنگی و نظارت برنامه داشته باشیم.
قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت خاطر نشان کرد: علاوه بر برنامه ریزی در مورد تولید، واردات و توزیع مقوله فرهنگ برای استفاده از کالای ایرانی، کیفی سازی تولید، استفاده از مدو طراحی منطبق با فرهنگ اسلامی و ایرانی مورد توجه کارگروه حمایت از تولید داخلی قرار دارد .
خسروتاج خواستار انجام امور واردات و توزیع کالاهای نساجی توسط فعالان بخش خصوصی شد و گفت: اتاق بازرگانی باید کارت های بازرگانی را با توجه به رشته فعالیت متقاضی و پس از احراز آن صادر و شخص در رشته های تعیین شده فعالیت کند و این که عده ای بدون تخصص وارد کار واردات پوشاک و پارچه می شوند مورد بازنگری قرار گیرد.
در ادامه رییس کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه در این جلسه تاکید کرد:مردم باید از فروشگاه های معتبر و با اطمینان از کیفیت و قیمیت مناسب خرید کنند و این به مفهوم نظارت بیشتر اتحادیه بر فروشگاه ها و کالاهای عرضه شده آنهاست در نتیجه خرید و فروش کالا باید با فاکتور رسمی صورت گیرد.
وی همچنین به کارکرد مد و طراحی و انطباق آن با فرهنگ اسلامی و ایرانی اشاره کرد و از مسوولات خواست که شرایط ارایه طرح های مناسب را در قالب نمایشگاهی در سراسر کشور فراهم آورند.
رییس کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه به برگزاری نمایشگاه عرضه پوشاک خارجی در نمایشگاه بین المللی تهران اشاره کرد و افزود : حسن این نمایشگاه آن بود که شاهد بودیم امکان تولید داخلی با کیفیت قابل رقابت با دیگران را داریم اما شرایط تولید باید برابر شود.