سازمان حمايت از ملزم شدن فعالان اقتصادي به نصب برچسب شناسه کالا بر روي البسه واردات رسمي از ابتداي آبان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا،مجتبي فراهاني گفت: اين سازمان با همکاري ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز با عزم جدي و راسخ با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق برابر قانون برخورد خواهد کرد.
معاون بازرسي و رسيدگي به تخلفات سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليد کنندگان افزود: تمام واردکنندگان و فعالان اقتصادي بخش عرضه پوشاک با برند خارجي ملزم به دريافت مجوز فعاليت نمايندگي از مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت ، معدن و تجارت هستند.
وي با تاکيد بر ضرورت حمايت از صنعت نساجي خاطرنشان کرد: هرگونه فعاليت واحد صنفي پوشاک بدون پروانه کسب معتبر ، ممنوع است و اتحاديه ها موظف به جلوگيري از ادامه فعاليت اين واحدها هستند.
معاون بازرسي و رسيدگي به تخلفات سازمان حمايت افزود: با نگهداري هر نوع البسه وارداتي در واحد صنفي و يا انبارهاي بدون برچسب ، به موجب قانون برخورد خواهد شد.
فراهاني توضيح داد: اتحاديه هاي صنفي مربوط در سراسر کشور موظفند ضمن شناسايي و برخورد با واحدهاي صنفي بدون پروانه کسب، لزوم رعايت ضوابط و مقرراتي مد نظر از جمله در باره خريد البسه وارداتي داراي کد رهگيري و با فاکتور رسمي را به واحدهاي صنفي تحت پوشش ابلاغ کنند.
وي خاطرنشان کرد: اين اقدام براي اجراي وظايف مقرر در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به منظور ساماندهي عرضه پوشاک با نشان تجاري خارجي و حفظ حقوق مصرف کنندگان است و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مي توانند شکايات خود را به سامانه تلفني 124 و ستادهاي مستقر در سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت استان ها اطلاع داده و مطمئن باشند در کوتاهترين زمان ممکن به شکايت هاي آنها رسيدگي خواهد شد.
فراهاني برخورد با عرضه پوشاک قاچاق را اجتناب ناپذير دانست و يادآور شد: سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان مطابق ماده 36 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جمله دستگاههاي کاشف کالاي قاچاق مي باشد.
به گفته اين مقام مسئول ؛ بازرسان اين سازمان در 6 ماهه اول امسال با انجام بيش از 125 هزار مورد بازرسي کشف کالاي قاچاق در سطح کشور حدود 95 ميليارد ريال کالاي قاچاق کشف و ضبط کرده اند.