Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

رئیس فدراسیون مد و پوشاک ایتالیا هدف شرکت‌های زیر مجموعه این فدراسیون ارتباط مستقیم با مشتریان ایرانی عنوان کرد زیرا ایرانی ها سالیانه 5 میلیارد یورو برای خرید لباس در سایر کشورها هزینه‌ می‌کنند که عمده این پوشاک، برند هستند.
رئیس فدراسیون پوشاک و مد ایتالیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص حضور کمپانی‌های ایتالیایی در ایران گفت: علاوه بر حضور برندهایی همچون پرادا، جورجیو آرمانی و دولچه گابانا در ایران که محصولات خود را به فروش می‌رسانند برنامه‌ریزی‌هایی با هماهنگی اتحادیه پوشاک تهران انجام شده است که شرکت های ایتالیایی به صورت جوینت ونچر(تاسیس شرکت مشترک) در ایران حضور داشته باشند. برای این امر چند شرکت نیز از سوی اتحادیه به ما معرفی شده است.
مائرو مرنزی تصریح کرد: شرکت‌هایی قرار است به طور مشترک تشکیل شوند برای تولید پوشاکی با سطح قیمت متوسط و کیفیت بالا است. ضمن آنکه این محصولات قرار است علاوه بر تامین بازار 80 میلیونی ایران به بازار های منطقه خاورمیانه و قفقاز نیز صادر شود در واقع ایران برای ما یک هاب اقتصادی است.
وی در خصوص علت گران بودن محصولات ایتالیایی گفت: به دلیل بالا بودن هزینه‌های تمام شده در ایتالیا استراتژی ما تولید کالاهای لوکس است. به طور مثال حقوق کارگر در ایتالیا 5 برابر ایران است و یا مالیات 2 برابر است. بر همین اساس با توجه به قیمت پایین کارگر و مواد اولیه و سوخت اگر ما بخواهیم کالایی با قیمت متوسط تولید کنیم بهترین مکان ایران است.
مرنزی اظهار داشت: ما قبلا با ایران همکاری‌های خوبی داشتیم و برای برخی از کالاها به ایران سفارش دوخت می‌دادیم اما به سبب تحریم‌ها این مبادلات قطع شد اما امیدواریم از امروز این عقب ماندگی جبران شود.
وی با اشاره به توانمندی‌های ایتالیا در صنعت پوشاک گفت: ایتالیا تنها کشوری در اروپا است که همه مراحل تولید، از تولید نخ تا محصول نهایی همه در این کشور انجام می شود و اکنون این فدراسیون در سال بیش از 50 میلیارد یورو گردش مالی دارد.
وی ادامه داد: ایرانی‌ها همواره جزو خریداران کالای ما بودند، اما این خرید به صورت غیر مستقیم و از طریق کشورهای دیگر انجام می شد. مردم ایران سالانه 5 میلیارد یورو لباس از برندهای خارجی خریداری می‌کنند. در حال حاضر ما می‌خواهیم به صورت مستقیم این کالا به دست ایرانی‌ها برسد زیرا علاوه بر ارزش افزوده‌ای که این کالا برای ایران دارد همین خرده فروشی‌ها نیز باعث اشتغال خواهد شد.
وی افزود: با تحقق این امر دیگر  نیاز نیست ایرانی‌ها برای یک کت و شلوار در دبی هزار یورو پرداخت کنند در صورتی که 400 یورو از آن جزو ارزش افزوده فروشنده و کشور امارات است.
مرنزی در پایان اظهار امیدواری کرد: هر چه زودتر اولین شرکت مشترک بین ایران و ایتالیا در زمینه پوشاک در سال جدید تاسیس شود.

تاریخ: شنبه 11 اردیبهشت 1395