ابراهیم خطابخش در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به وضعیت بازار پوشاک اظهار داشت: وضعیت بازار پوشاک همچون سال گذشته با رکود و البته گرانی اجناس مواجه است.
وی به فرا رسیدن فصل زمستان و آسیب رسیدن به پوشاک زمستانی اشاره کرد و افزود: ازآنجاییکه قیمت پوشاک زمستانی نسبت به بقیه فصول گرانتر است مردم حاضر به تهیه البسه با این قیمتها نیستند و این سبب آسیب رسیدن به پوشاک زمستانی شده است.
رئیس اتحادیه پوشاک استان اصفهان تصریح کرد: ممکن است تا یک ماه آینده با فروش فوقالعاده و حراج پوشاک تا حدودی وضعیت بازار پوشاک به حد مطلوب برسد، همچنین امیدواریم با نزدیک شدن به عید نوروز بازار پوشاک از حالت رکود خارج و به وضعیت مطلوب نزدیک شود.
وی با بیان اینکه اگر بازار پوشاک را در سال جاری نسبت به سال گذشته مقایسه کنیم، میتوان گفت بازار پوشاک امسال هم مانند سال گذشته با رکود مواجه است، ادامه داد: هنوز نمیتوان درصد این رکود را مشخص کرد ولی تا روزهای آتی با نظارت بازرسان از فروشگاههای پوشاک و البسه درصد این رکود مشخص خواهد شد، ازاینرو میتوان گفت بازار پوشاک در سال گذشته 30 الی 40 درصد با رکود مواجه بوده است.
خطابخش به طرح جمعآوری مانتوهای نامتعارف در بازار اصفهان اشاره کرد و گفت: حدود 90 درصد از مانتوهای کوتاه و روزنامهای و نیز مانتوهایی که اشکال نامتعارف و خلاف نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است، جمعآوری شدند.
وی ادامه داد: همچنین ازجمله برنامههای نظارتی این اتحادیه در فصل زمستان نظارت بر بافتهای جلوباز و نیز نامتعارف است که درصورتیکه بافتهای جلوباز در فروشگاهها اصلاح نشود جمعآوری میشوند.
رئیس اتحادیه پوشاک استان اصفهان بیان کرد: حدود 7 فروشگاه پوشاک طی یک ماه گذشته به دلیل تخلف و فروش دوباره مانتوهای نامتعارف که به اخطار بازرسان توجه نکرده بودند، با دستور قضایی پلمب شدند.
وی به برنامههایی که این اتحادیه در دست اجرا دارد اشاره کرد و اظهار داشت: برای بهروز کردن پوشاک فصلی و نیز حمایت از تولید داخل، اتحادیه پوشاک برنامههایی در دست اجرا دارد که امیدواریم با حمایت مسئولان به موفقیت کافی در این زمینه دست پیدا کنیم.
خطابخش با اشاره به اینکه متأسفانه دولت برای حمایت از تولید داخل کاری انجام نداده است، افزود: دولت باید از مالیاتها و وامهایی با سود کم حمایت کند تا مشکلات این حوزه برطرف شود، اما میتوان گفت متأسفانه دولت در این زمینه کاری انجام نداده است.
وی با بیان اینکه تولید پوشاک، آسیبپذیرترین قسمت این حوزه است، اضافه کرد: تولید پوشاک با هزینههای بالایی روبهرو است، ازاینرو باید تلاش کنیم تا تولید را افزایش و هزینهها را کاهش دهیم تا بتوانیم با پوشاک و تولیدات خارجی رقابت کنیم، درصورتیکه حمایتهای مسئولان به این موضوع جلب شود میتوان مشکلات این حوزه را برطرف کرد.