Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
در سال های فعالان بخش خصوصی با مشکل رکود بازار درگیر هستند و مشکل مالیات نیز به درگیری های این فعالان صنفی افزوده است. در این سال ها اصناف بارها و بارها نسبت به وضعیت مالیات ها اعتراض داشته اند اما هیچ از یک مسئولان برای این معضل که هر روزه ابعاد گسترده تری پیدا می کند رسیدگی نکرده است.

به گزارش است نساجی امروز به نقل از عصراقتصاد، با توجه به اینکه سالجاری از سوی مقام معظم رهبری سال «اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید» نام گذاری شده است و این موضوع نشان دهنده تاکید رهبری بر اشتغالزایی  انتظار می رود تا به مشکلات موجود در اصناف بیش از گذشته توجه شود چراکه اصناف می توانند در حوزه اشتغالزایی نقس بسزایی را ایفا کنند.  

 

مسئولان به وعده های خود عمل نکرده اند

 

ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک در رابطه با مشکللات مالیاتی اصناف در سالجاری عنوان کرد:  در شرایط کنونی مالیات مربوط به سال 94 در منطقه سه راه جمهوری به مشکل برخورده است؛ سال گذشته دولت و سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که  در صورت پرداخت به موقع مالیات ها، مالیات اصناف مطابق  با سال 93 در نظر گرفته خواهد شد اما در حال حاضر نزدیک به 70 درصد مالیات های صنف پوشاک  فعال در منطقه جمهوری یافته است.

شیرازی پس از ابراز تاسف نسبت به بدعهدی سازمان  امور مالیاتی در عملیاتی کردن وعده های خود اظهار داشت: در حال حاضر، همکاران فعال این منطقه در اتحادیه پوشاک حضور پیددا کرده اند تا نسبت به این موضوع اعتراض کرده اند.

 

وی تصریح کرد: معترضان می گویند؛ در شرایطی که بازار در رکود بسر می برد وضع شدن چنین مالیات هایی به هیچ وجه منطقی نیست.  مسئولان جدا از اینکه به وعده های خود عمل نکرده اند مالیات چند برابری نسبت به سال گذشته از ما مطالبه می کنند و این  اتفاق موجب می شود که در آینده نزدیک نتوانیم در این صنعت فعالیت کنیم.

 

شیرازی خاطر نشان کرد: فروشندگان پوشاکی که در سه راه جمهوری فعالیت دارند نقش مهمی در این صنعت  دارند و این منطقه قلب تپنده صنعت  پوشاک  است.

 

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک  با اشاره بر اینکه مقام معظم رهبری سال 96 را اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید نام گذاری کرده اند، اظهار داشت: قطب پوشاک سه راه جمهوری است  اما امروز دوستان ما به دلیل عدم اجرای عدالت، قانون و بدقولی سازمان امور مالیاتی با مشکلات بسیاری مواجه شدند و در شرایط کنونی این مسئله به دغدغه اصلی فعالان صنف تبدیل شده است .

 

اعتراض خود را ابلاغ می کنیم

 

در این راستا جمشید برکت یکی از نمایندگان  فعالان صنف پوشاک در پاساژ میلاد قائم  (شانزه لیزه سابق) نیز در این رابطه عنوان کرد:  این مسئله ریشه در عدم برخورد شفاف با فعالان صنفی دارد. در سال گذشته بارها به سازمان امور مالیاتی و اتحادیه مراجعه کردیم  اما  این اعتراض ها تاثیری در برخورد  مسئولان نداشته است.

 

وی در ادامه افزود: در حال حاضر نیز بسیاری از همکاران در اتحادیه پوشاک حضور پیدا کرده اند تا در حضور رییس اتحادیه و مشاوران مالیاتی به دنبال راه حل باشیم.

 

برکت خاطرنشان کرد : ما  به عنوان فعالان این صنف تقاضا داریم تا در راستای شفاف سازی و شفاف گویی سازمان امور مالیاتی  اقدامی صورت دهند. سابق بر این مسئولان وعده های مثبتی داده بودند اما به هیچ وجه اقدامی در راستای عملیاتی کردن آن  انجام نداده اند.

 

وی درر ادامه افزود: پس از مذاکرات بسیار قرار بر این شد که ما برگ تشخیص ها را به اتحادیه ارائه کنیم تا ازطریق مراحل قانونی اعتراض  خود را به گوش مسئولان برسانیم.

 

 معیارها باید اصلاح شود

 

 درر همین راستا، رضا افضلی که  یکی از نمایندگان صنف پوشاک در خیابان لبافی نژاد است، عنوان کرد: در شرایط کنونی همه اصناف نسبت به نحوه پرداخت مالیات ها اعتراض دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: 95 درصد از اعضای صنف پوشاک به صورت سنتی به فعالیت می پردازند  و دفاتری که آن ها گردش مالی خود را ثبت می کنند برای ماموران مالیات قابل قبول نیست.

 

افضلی تصریح کرد: مسئولان طرح هایی را ارائه می کنند و با استقبال مواجه می شود اما طرح به نتیجه ای نمی رسد. در چنین موقعیتی مسئولان باید توان اعتراف به اشتباه خود را داشته باشند اما چنین چیزی مشاهده نمیشود.  

 

این فعال صنفی در ادامه افزود: اگر مغازه داری بخواهد مالیات خود را بپردازد، کارشناس مربوطه رقمی را به صوررت دلخواه  برای وی درر نظر می گیرد.  درر صورتی که باید مسائلی از جمله رکود و سیل اجناس بیکیفیت  را مدنظر قرار دهند.

 

وی در خصوص معیار تعیین مالیات عنوان کرد: کارمندان حوزه مالیات خط کشی و معیار هایی را در نظر گرفته اند و این قوانین با توجه به شرایط  کنونی به هیچ وجه انعطافف پذیر نیستند. 

 

افضلی تاکید کرد: البته این مشکلات از قدیم وجود داشته است و محدود به شرایط کنونی نیست این مشکلات باید حل شود.

 

این فعال صنفی با تاکید بر اهمیت رسیدگی به این معضل مطرح کرد می خواهیم اظهارنامه سال 95 را ارائه کنیم و با توجه به شرایط اقتصادی کنونی که همه نسبت به آن آگاهی دارند وی می دانند که بسیاری از تاجران از سرمایه استفاده می کنند، بدهکار هستند ، چک های برگشتی دارند و گردش مالی مناسبی نداشته اند و چنین مالیات هایی را برای ما در نظر گرفته اند  که  مبنای آن اصلا منطقی نیست.

بدعهدی سازمان امور مالیاتی با اتحادیه پوشاک
تاریخ: سه شنبه 16 خرداد 1396