Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ۲۰ میلیون یورو سفارش صنعت پوشاک با برند خارجی و نشان ساخت ایران خبر داد و گفت: شرکت روناک جین یک میلیون یورو قرارداد برای تولید پوشاک با یک شرکت ترکیه ای منعقد کرده است.

عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با حضور در بازدید از آغاز به کار خط تولید جین در «شرکت روناک جین» واقع در منطقه باقرآباد افزود: به زودی این میزان به 80 میلیون یورو ارتقا می یابد.


به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از تسنیم، وی گفت: برای قراداد جدید در حوزه تکاپو 300نفر اشتغالزایی علاوه بر330 نفری که هم اکنون در این کارخانه کار می کنند اضافه می شود.مهمترین مشکل برای صادرات اتصال به بازارهای جهانی است که در طرح تکاپو این مهم تسهیل می شود.


معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اجرای طرح تکاپو در رسته پوشاک دو سوم به اشتغال کنونی و به همین میزان به تولید پوشاک در کشور می افزاید.تمام تلاش ها و برنامه ریزی های انجام شده در طرح تکاپو دارد به نتیجه مطلوب می رسد و در قراداد اولیه این کارخانه تولید 50 هزار پوشاک (شلوار جین و کتان و کت کتانی)با برند خارجی منعقد شده است.


منصوری افزود: سه هفته اینده شرکتهای بین المللی با وزارتخانه های تعاون، رفاه و کار اجتماعی و صنعت،معدن و تجارت و بانک توسعه تعاون نشست مشترکی خواهند داشت تا زمینه گسترش این نوع فعالیت ها را بررسی کنند که منجر به عقد قراردادهای جدید می شود.


به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این کار از شش ماه قبل شروع شده است و شرکت هایی در زمینه تولید پوشاک در مناطق مختلف کشور از جمله شهرهای مشهد، اصفهان و زنجان تحت همین عنوان قرارداد برای تولید با برندهای خارجی بسته اند.


منصوری بازدید از این خط تولید را قوت قلبی برای طرف های خارجی و داخلی دانست و گفت: یک سری گلوگاه داریم که این جریان باعث تسهیل آنها می شود. گلوگاه قانون و مقررات با اجرای طرح تکاپو تسهیل می شود.
وی تاکید کرد با اجرای این طرح نیروی کار اموزش کسب خواهند کرد و در حال راه اندازی مرکز پوشاک در دانشگاه امیر کبیر و تعامل با بخش خصوصی هستیم.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم بتدریج موانع را رفع کنیم و اتصال شرکتهای داخلی و خارجی را تسهیل کنیم، افزود: چند حوزه نظیر مهارت نیازمند کمک های فنی هستند و ما کمک بلا عوض به انها می دهیم. همچنین نیروی کاری که استخدام می شود مشمول مشوق های بیمه ای خواهند شد.


منصوری افزود: در صورت نیاز به تامین مواد اولیه و خرید تجهیزات، منابع بانکی از طریق بانک توسعه تعاون تخصیص داده خواهد شد. بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه امسال حدود 20 هزار میلیارد تومان برای اشتغال در نظر گرفته اند که نظیر تولید در این کارخانه برای ما در اولویت قرار دارد.


وی درباره کارمزد تسهیلات گفت: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود با توجه به نوع صنعت و منطقه حدود 15 درصد است. همچنین نرخ یارانه 2 تا پنج درصد است که اگر نرخ سود بانکی حدود بیست درصد باشد بنابراین سود تسهیلات در این حوزه 15 درصد می شود.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با شرکتهای خارجی در صنایع پوشاک، فناوری اطلاعات و کفش وارد همکاری شده ایم و در نظر داریم حوزه های دیگر را افزایش دهیم.


منصوری با اشاره به اینکه در کارخانه روناک جین نیروی کار دو سوم افزایش یافته است، افزود: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار شد شرکت هایی که قرارداد صدور دارند از ظرفیت های قانونی موجود استفاده شود. با استفاده از ظرفیت های جدید تغییر در تعرفه صورت گیرد که به مدیریت قیمت تمام شده کمک می کند.


وی گفت به ازای هر استخدام نیروی کار جدید (شغل اولی) مشوق بیمه ای کارفرمایی در نظر می گیریم که سهم بیمه کارفرما به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می شود.

امضاء قرارداد یک میلیون یورویی پوشاک میان ایران و ترکیه
تاریخ: سه شنبه 4 مهر 1396