Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
رئیس انجمن بنکداران و طاقه فروشان پارچه گفت: متاسفانه وضعیت تولید و فروش پارچه سال به سال بدتر می شود زیرا با کاهش تعرفه‌ها از ۲۰۰درصد به ۵۵درصد، شاهد ورود سیل عظیمی از پوشاک خارجی به کشور شده‌ایم که بازار پارچه و صنعت نساجی کشور را هم تحت تاثیر قرار داد.

امیر قدیمی نژاد رئیس انجمن بنکداران و طاقه فروشان پارچه با انتقاد از ورود بی رویه پوشاک خارجی گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل ورود بی‌رویه پارچه قاچاق به کشور، رکود داخلی در بازار است، ضمن آنکه کاهش قدرت خرید جنس‌های درجه یک نیز دلیل دیگر کاهش تولید پارچه ایرانی است.


به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از جهان اقتصاد، وی ادامه داد: ورود غیرقانونی پارچه به کشور، باعث افت شدید واحدهای تولیدی پوشاک شده و نفس این واحدهای تولیدی را به شماره انداخته، البته از سوی دیگر نباید فراموش کرد که با کاهش تولید پوشاک در کشور، تولید و اشتغال در نساجی‌ها نیز به سمت تعطیلی خواهد رفت.


قدیمی‌نژاد، وضعیت سالانه پارچه را تاسف بار دانست و تاکید کرد: متاسفانه وضعیت تولید و فروش پارچه سال به سال بدتر می شود؛‌ کاهش تعرفه‌ها از ۲۰۰ درصد به ۵۵ درصد باعث ورود سیل عظیمی از پوشاک شده که بازار پارچه و صنعت نساجی کشور را هم تحت تاثیر قرار داده و تولیدات داخلی را با مخاطره همراه کرده است.


رئیس انجمن بنکداران و طاقه فروشان پارچه تصریح کرد: زمانی که چرخ صنعت پارچه با معضلات فراوانی همراه شود، طبیعتا نقدینگی مناسبی در این بازار به گردش نخواهد افتاد و تولیدکنندگان پس از یک بازه زمانی با مشکلات سخت افزاری مواجه می‌شوند ؛‌ یکی از مهمترین مشکلات این صنعت، عدم توانایی رقابت آنها با برندهای خارجی حتی در بازار داخلی است.


قدیمی نژاد ضمن تاکید بر حمایت جدی از صنف پارچه در کشور افزود: این صنعت در اشتغال افزایی، پویایی تولید، رشد اقتصادی، صادرات و مواردی از این دست بسیار نقش آفرین است.

تعرفه یک‌چهارمی پوشاک ، پارچه‌فروشان را به کام تعطیلی کشاند
تاریخ: شنبه 22 مهر 1396