فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه افرایش قیمت حاملهای انرژی در تبصره ۱۸ لایحه بودجه سال ۹۷ مطرح شده است، بیان کرد: قرار است دولت مبلغ ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی را به تولید و اشتغال اختصاص دهد تا در سال ۹۷ بتوان تولید و اشتغال را بیشتر از آن چیزی که اکنون وجود دارد، رشد داد.
وی افزود:البته این منابع تنها در بخش صنعت هزینه نمیشود و سایر بخشهای اقتصادی نیز از جمله کشاورزی و غیره نیز از این منابع بی بهره خواهند برد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در پاسخ به این پرسش که اگر قیمت حاملهای انرژی افزایش پیدا کندپ آیا تقاضا برای خرید خودرو کاهش خواهد یافت، بیان کرد: سال ۹۰ که قیمت حاملهای انرژی سه برابر افزایش یافت در یک مقطع زمانی کاهش تقاضا برای خرید خودرو ایجاد شد اما بعد از طی یک دوره زمانی میزان تقاضا برای خرید خودرو افزایش یافت.
وی ادامه داد: باید این موضوع را قبول کنیم که خودروسازهای داخلی نباید تنها به بازار داخلی اکتفا کنند و به نیازهای خارجی نیز برای صادرات توجه کنند.
مقیمی با تاکید بر ضرورت افزایش بازارهای صادراتی افزود: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز برای کمک به صادرات در نظر دارد برای رشتههای صنعتی مختلف با کمک بخش خصوصی صادرات را توسعه دهد که اکنون این برنامه عملیاتی شده است.