سرمایهگذاری خارجی یک بخش کلیدی برای اقتصاد هر کشور است. ایران هم بعد از برجام تلاش کرد تا سرمایههای خارجی را جذب کند و موفقیتهایی هم در این زمینه کسب کرد. این گزارش درصدد پاسخ دادن به این سؤال است که سرمایهگذاران خارجی بازارهای هدف خود را چگونه شناسایی میکنند.
احتمال میرود که چین در آینده نزدیک فروشگاه زنجیرهای آلمانی "سی اند ای" را بخرد. این شرکت دارای دو هزار فروشگاه و ۶۰ هزار کارمند است و سرمایه مالکان آن حدود ۲۳ میلیارد یورو تخمین زده میشود.
به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از عصرایران، احتمال میرود که چین در آینده نزدیک فروشگاه زنجیرهای آلمانی «سی اند ای» را بخرد. این شرکت دارای دو هزار فروشگاه و ۶۰ هزار کارمند است و سرمایه مالکان آن حدود ۲۳ میلیارد یورو تخمین زده میشود.
دویچه وله - "سی اند ای" (C&A) یکی از بزرگترین عرضهکنندگان پوشاک در اروپا بهشمار میرود. کالاهای این شرکت که در دو هزار واحد فروشگاه چندطبقه به فروش میرسند، نه به خاطر کیفیتشان بلکه به دلیل بهای ارزان و در عین حال خوشفرمی شهره هستند.
هفتهنامه آلمانی اشپیگل به نقل از منابع آگاه گزارش داد که این فروشگاه زنجیرهای در آینده نزدیک به چینیها فروخته میشود. در این گزارش آمده که قرارداد فروش هم تهیه شده و آماده امضا است.
فروشگاهی با شهرت جهانی
«سی اند ای» مخفف دو نام کلمنس (Clemens) و آگوست (August) است؛ دو برادر آلمانی که در سدهی نوزدهم میلادی از زراعت به فروش پوشاکِ از پیش تولیدشده روی آوردند. آنها نخستین فروشگاه خود را در سال ۱۸۴۱ در هلند به ثبت رساندند.
«سی اند ای» در حال حاضر دارای دو هزار واحد فروشگاه و حدود ۹۰۰ هزار کارمند و کارگر است که نزدیک به ۶۰ هزار تن از آنان در بخش عرضه کالا شاغل هستند.
سرمایه خانواده برنینکمیر (Brenninkmeijer)، مالک شرکت غولپیکر، حدود ۲۳ میلیارد یورو تخمین زده میشود.
این شرکت پوشاک بارها از جوانب گوناگون مورد انتقاد قرار گرفته است؛ از جمله اینکه در دوران رژیم ناسیونال سوسیالیسم، یهودیان را در اردوگاههای مرگ بهکار میگرفته و امروز در کشورهای فقیر از نیروی کار ارزان بهرهکشی میکند.