Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان، گفت:کاشان بزرگترین تشکل نساجی صنفی با حدود 260 تشکل را با عنوان اتحادیه فرش ماشینی دارد.

محمود تولایی، درآیین تودیع مهندس محمدرضا آرین، رییس سابق اداره استاندارد کاشان و معارفه رییس جدید این اداره غلامحسین بخردی، دراتاق کاشان گفت: این تشکل با توانمندی فنی، قدمت 25 ساله و حدود 260عضو و رعایت استانداردهای تخصصی درتولید بزرگترین تشکل نساجی صنفی است.

 

وی با اشاره به اینکه ما نیازبه تولید کالای استاندارد درصنایع و حضور خوب در بازار جهانی داریم افزود:استانداردهای اجباری در الصاق برچسب استاندارد نیزاقدام بسیارخوبی در جلوگیری از تخلفات به‌عنوان مثال استفاده از نخ پلی‌استربه جای آکریلیک است.

 

به‌گفته‌وی، همه موارد را نمی‌توان از کارخانه کنترل کرد بلکه برخی موارد نیز مربوط با بازاراست که گاهی استاندارد باید اجناس و کالاهای کف بازار را هم رصد و تست کند.

 

این شهرستان توانمندی و پایگاه بسیار خوبی در حوزه فرش و گلاب دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه استاندارد کالاعامل رونق صادرات و حضور در عرصه‌های جهانی است افزود: تشکل‌های خوبی در حوزه فرش وجوددارد.

 

به‌گفته‌وی،از یکسال ونیم گذشته تاکنون نیز انسجام خوبی در تشکیل اتحادیه مستقل صنفی گلاب با 600 واحد گلابگیری سنتی افتاده‌است تا خود را مقابل واحدهای صنعتی ندانند وهمچنین مجوزانجمن گلاب و عرقیات با مجموعه فعالان آن را از اتاق ایران گرفتیم.

 

رییس اتاق کاشان، استاندارد را جایگاه خوب و محل تعامل رسیدن سطح کیفی کار به سطح مطلوب در تولید دانست و گفت:حوزه کسب و کار نیازمند تخصص و متخصصین متعهدی است که در سایه آموزش و استانداردسازی می‌تواند علاوه بر رونق تولید و افزایش صادرات حضور در بازارهای جهانی رقابت را داشته‌باشد.

 

تولایی،رسیدن به سطح استانداردهای جهانی را که تکلیف می‌شود تاکیدکرد و گفت: البته قاعده‌های هم در استاندارد است که کالا با درخواست و سفارش مشتری تولیدشود.

 

به‌گفته‌وی، الزاما گران‌ترین کالا استاندارد نیست بلکه در حوزه جهانی بیشتر کالاهای متوسط ما صادرمی‌شود.

 

وی با اشاره به‌اینکه گاهی ممکن است بازار خرید و سطح سلیقه مشتری محصولی با قیمت پایین رادرخواست‌کند افزود: ما نباید تولید را براساس این سفارش مشتری ازمسیر استاندارد خارج و جنس بی‌کیفیت تولید کنیم.

 

به‌گفته‌وی، اگرچه منطقه کاشان در بستر صنایع غذایی نیز مورد بی‌مهری قرارگرفته‌است علاوه بر بحث استانداردسازی باید با معاونت غذا و داروی دانشگاه نیزارتباط و تعامل خوبی داشت تا شرایطی برقرارکرد که به وضعیت مطلوب‌تر از قبل برسد.

 

رییس اتاق رییس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران، اظهارامیدواری کرد: باوجوداینکه حال صنعت در کشورخوب نیست صنایع و واحدهای تولیدی منطقه شمال استان اصفهان در شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل و نطنز وغیره استاندارد را یار همیشگی خود بدانند و پویاتر از گذشته شوند.

 

تولایی با تاکید بر اینکه اولویت استاندارد نخستین شرط لازم برای واحد تولیدی است گفت: بنگاه‌های تولیدی برای پویایی نیاز به استانداردبودن دارند تا بتوانند محصول خود را در یک دوره بلند و یک بازار مطمئن تضمین کند.

 

وی، الزامات حوزه استاندارد بویژه درموارد استانداردهای اجباری را تاکیدکرد و گفت: 450 پروانه و استاندارد در کاشان با حدود  115محصول است که آن هم جداگانه مجوز دارد.

 

به‌گفته‌وی، اداره استاندارد کاشان با نظارت بر450 صنعت حوزه وسیع و نظارت گسترده‌ای را پوشش می‌دهد.

 

تولایی، فعالیت آزمایشگاه‌های خوب این اداره را یادآورشد و گفت: ما نیازمند ارتقای این آزمایشگاه‌ها هستیم تا بهترشود.

کاشان بزرگترین تشکل نساجی صنفی را دارد
تاریخ: یکشنبه 15 بهمن 1396