رئیس اتحادیه پوشاک مشهد گفت: کشور ما از سال ۱۳۵۰ در زمینه تولید فعال بوده اما در سالهای آتی با فعالیت چینیها انگیزه تولید برای تولیدکنندگان داخلی از بین رفته است.
به گزارش پایگاه خبری گسترش به نقل از ایسنا، سید مهدی لسان طوسی با بیان اینکه انگیزه لازمه تولید خوب است، عنوان کرد: ما هیچ گونه نیازی به واردات پوشاک نداریم؛ از این رو اگر برندهای خارجی که وارد کشور میشود، فقط به منظور ارتقای سطح کیفی محصولات باشد، نتیجه آن بابد رقابتی شدن بازار باشد تا در نهایت کیفت کالاهای ایرانی افزایش یابد.
رئیس اتحادیه پوشاک مشهد با بیان اینکه در شعار امسال اقتصاد مقاوتی، حمایت از تولید و مبارزه با کالای قاچاق مطرح شده است، اظهار کرد: در خصوص مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه اتفاقاتی شکل گرفت که تاثیر مطلوبی داشته به طوری که تولیدکنندگان ما انگیزهای برای تولید دوباره یافتهاند؛ از اینرو وضعیت تولید ما نسبت به قبل شرایط مناسبتری پیدا کرده است.
لسان طوسی در خصوص مبادی ورودی و اصلی کالای قاچاق عنوان کرد: هنوز اتفاق خاصی برای ورورد با این مسئله نیفتاده است؛ به همین جهت اگر جلوی ورود کالای قاچاق از مبادی اصلی گرفته شود، دیگر نیازی به پیگیری در سطح عرضه نیست.
وی خاطرنشان کرد: در تمام دنیا یک تولیدکننده زمانی که میخواهد کالایی را تولید کند، دولت با قرار دادن تسهیلات و معافیت ۵ ساله نخست، مالیات تولید را برای آن واحد تولیدی لحاظ میکند و اگر تسهیلات به واحد تولیدی اختصاص یابد، بازپرداخت پس از بهرهبرداری از تولیدکننده اخذ میشود. همچنین دولتها انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی را در نظر میگیرند. متاسفانه هیچگونه از این موارد گفته شده در کشور ما رعایت نشده و از طرفی فشارهای زیادی بر روی تولیدکنندگان ما وجود دارد.
رئیس اتحادیه پوشاک مشهد با بیان اینکه باید در حیطه تولید باید انگیزه ایجاد شود، تصریح کرد: از سال ۱۳۵۰ ما تولیدکننده بودهایم اما در سالهای اخیر با فعالیت چین در حوزه تولید، تولیدکنندگان ما یکی پس از دیگری عرصه تولید را ترک گفتهاند. بایستی در این خصوص ایجاد انگیزه شود.
لسان طوسی با بیان اینکه اگر دولت در خصوص مبارزه با کالای قاچاق خوب عمل کند، تولیدکنندگان ما قطعا با توجه به نیاز مردم به عرصه تولید بازخواهند گشت، گفت: همچین باید تمهیداتی در زمینه صادرات کالای تولیدکنندگان به منظور دیده شدن کار تولیدکننده صورت گیرد.