Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
چون مناطق آزاد و ویژه از مزایا و معافیت‌های مالیاتی برخوردار هستند و با توجه به تجربه مناطق پیشین که اهداف قانونگذار را برآورده نکردند، به نظر می‌رسد تصویب این لایحه بیش از آنکه باعث درآمدزایی شود، ارزبری بیشتر و کاهش درآمدهای مالیاتی دولت را سبب شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید کمال الدین شهریاری نمایمده مردم دشتی و تنگستان بعد از درخواست پایگاه خبری سپاس در خصوص مخالفت با لایحه مناطق آزاد در کانال شخص خود نوشت: این لایحه در ابتدا که به مجلس آمد شامل ۸ منطقه آزاد بود اما کمیسیون برای اینکه بتواند نظر نمایندگان را برای تصویب لایحه جلب نماید، تقریبا ۸۰ ـ ۹۰ منطقه ویژه را به این لایحه ضمیمه کرد که وقتی نگاه می‌کنیم تقریبا تمام پهنه سرزمینی کشور با تصویب این لایحه آزاد یا ویژه می‌شود.

شهریاری اظهار کرد: چون مناطق آزاد و ویژه از مزایا و معافیت‌های مالیاتی برخوردار هستند و با توجه به تجربه مناطق پیشین که اهداف قانونگذار را برآورده نکردند، به نظر می‌رسد تصویب این لایحه بیش از آنکه باعث درآمدزایی شود، ارزبری بیشتر و کاهش درآمدهای مالیاتی دولت را سبب شود.

وی تصریح کرد: به دلیل مصلحت کلی کشور تشخیصم این است که این لایحه از یکسو باعث کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و از سویی دیگر باعث وابستگی بیشتر به درآمدهای نفتی می‌شود که در این شرایط اگر دولت نتواند درآمدهای نفتی را محقق کند به شدت درگیر مسائل کمبود بودجه می‌شود و تبعات آن دامنگیر توسعه در کشور خواهد بود.

نماینده مردم دشتی و تنگستان افزود: نقشه‌ای که در ابتدا تهیه شده بود با دخالت مسئولان محلی و مدیران سابق استان بعدها تغییراتی کرد و عرض منطقه کم و عمق آن به سمت دشتستان کشیده شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مزایای تصویب این پیشنهاد دولت در استان به دلیل اینکه سرمایه‌گذاری‌ها و تولید و انتقال تکنولوژی در کوتاه مدت اتفاق نمی‌افتد، تقریبا قابل بررسی نیست اما معایب آن گرانی ملک و املاک است که مردم استان را دچار مشکل می‌کند.‎

دلایل مخالفت نماینده بوشهر با لایحه منطقه آزاد علنی شد
تاریخ: یکشنبه 11 شهریور 1397