حوالی شهریاری با اشاره به اینکه جلوگیری از واردات پوشاک، اثر زیادی در حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رونق تولید دارد، گفت: با قدرتی که در تهران با قاچاق پوشاک برخورد کردیم متاسفانه در شهرستانها برخورد نکردیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «بهرام حوالی شهریاری» شب گذشته (دوشنبه 9 دی) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به موضوع پوشاک و راه های مبارزه با قاچاق آن اختصاص داشت با اشاره به اینکه جلوگیری از واردات پوشاک، اثر زیادی در حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رونق تولید دارد به اقداماتی که تاکنونبرای جلوگیری از قاچاق پوشاک صورت گرفته اشاره کرد و گفت: از اردیبهشت امسال قرار بود مرحله دوم مبارزه با قاچاق یعنی شناسه دار کردن اجرا شود اما این کار انجام نشد.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با اشاره به اقدامات کنترلی که در تهران برای مقابله با قاچاق پوشاک صورت گرفت، گفت: با قدرتی که در تهران با قاچاق پوشاک برخورد کردیم متاسفانه در شهرستانها برخورد نکردیم و به گفته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تیر، فقط حدود ۱۰۰ میلیون دلار از رقم دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار قاچاق را توانستیم به تولیدکنندگان داخلی منتقل کنیم.
حوالی شهریاری با اشاره به اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت، سندی را امضا کرد که بر مبنای آن اجازه واردات ۵۴۰ میلیون دلار پوشاک، کفش و اقلام دیگر در مناطق آزاد داده شده است، گفت: نباید دوباره مفری برای واردات باز کنیم.
وی با اشاره به اینکه از خرداد تا شهریور شاهد 25 درصد رشد در صنعت پوشاک بودیم، گفت: با این وجود با بازکردن مجدد مناطق آزاد به دستور وزیر صمت و با توقفی که برای اخذ شناسه ایجاد شده است دوباره به نقطه قبل باز می گردیم و این اتفاق در شب عید می افتد.
حوالی شهریاری در ادامه درباره تخلفات در بازار پوشاک نیز گفت: اگر عرضه پوشاک ایرانی با نشان خارجی عرضه شود براساس قانون نظام صنفی تخلف است و باید جمع آوری شود و ما هم از آن حمایت می کنیم.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در خاتمه به ارائه توضیحاتی درباره کالاهای ته لنجی نیز پرداخت و گفت: قانون برای کمک به برخی اقشار از جمله ملوانان در مناطق آزاد تسهیلاتی را قائل شده است اما به علت اجرای نادرست قانون با مشکلاتی مواجه می شویم.