کرج - ایرنا - رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم استان البرز با اشاره به توانمندیها و ظرفیت های صنایع مختلف کشور و البرز، گفت: موانع اداری داخلی ، روند صادرات محصولات و تامین برخی مواد اولیه را کند کرده است.
یدالله مالمیر روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اتلاف وقت و سرگردانی کارآفرینان در مراجعه به ادارات را از عواملی دانست که دستیابی به نظام مند شدن تولید را با مشکل مواجه کرده است.
وی گفت: در شرایطی که جهش تولید به عنوان یک راهبرد اساسی برای برون رفت از مشکلات اولویت کشور قرار گرفته اما متاسفانه بخشنامه ها و دستورالعمل های موردی و خلق الساعه و قوانین کهنه که با شرایط امروز جامعه همخوانی ندارند بلای جان فعالان بخش تولید و صادرات شده است.
مالمیر با ذکر این نکته که صنایع نساجی، پوشاک و چرم نیز مانند سایر صنایع در روند تولید و صادرات با انبوهی از مشکلات مواجه هستند، افزود: دستگاه های مرتبط در صدور مجوز در زمینه های تولید، صادرات، تامین مواد اولیه، پرداخت عوارض، حقوق دولتی و گمرکی باید به گونه ای عمل نمایند که فعالان بخش تولید و صادرات با دوندگی و اتلاف وقت مواجه نشوند.
رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم استان البرز در ادامه این گفت و گو ، دستاوردهای صنعت چرم کشور را قابل رقابت در بازار های صادراتی ذکر کرد و گفت: پررنگ شدن محصولات متنوع این صنعت صاحب نام در بازارهای جهانی نیازمند برنامه ریزی دولت به ویژه در تامین بسته های حمایتی است.
وی افزود: در شرایطی که مواد اولیه صنایع چرم به وفور در داخل کشور وجود دارد اما به دلیل عدم حمایت مالی ، بخش عمده این مواد اولیه به صورت خام صادر و محصولات تولیدی آن با چند برابر قیمت وارد کشور می شود.
مالمیر بیان داشت: تجهیز صنایع چرم به فناوری نوین مهمترین مطالبه صنعتگران از دولت است که انتظار می رود با حمایت مسوولان این امر محقق شود و دیگر شاهد خام فروشی مواد اولیه صنعت چرم نباشیم.
استان البرز دارای بیش از ۱۵۰ شرکت تولیدی در زمینه صنایع همگن نساجی ، پوشاک و چرم است که بزرگترین و قدیمی ترین کارخانه های نساجی کشور در این استان استقرار دارند.