Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

مسئول «چرخ برکت» از ارسال ۳۸۷ طرح و ایده به این رویداد به عنوان بزرگترین رویداد نوآوری- کارآفرینی صنعت پوشاک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، میر سامان پیشوایی با اشاره به برگزاری دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده در ارزیابی اولیه رویداد چرخ برکت گفت: ۳۸۷ طرح و ایده از سوی اعضای هیأت علمی، استارتاپ‌ها و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و دست‌اندرکاران صنعت پوشاک به رویداد چرخ برکت به عنوان بزرگترین رویداد نوآوری- کارآفرینی در صنعت پوشاک کشور ارسال گردید که پس از ارزیابی‌های اولیه، ۱۶۷ طرح پذیرفته شد.

وی افزود: این طرح‌ها مربوط به بخش‌های مختلف زنجیره صنعت پوشاک از تولید نخ و پشم گرفته تا توزیع البسه می‌شود. همچنین برخی از طرح‌های رسیده به شکل تخصصی البسه کودک، مشاغل و کسب و کارها را مدنظر قرار داده‌اند.

مسئول رویداد چرخ برکت تصریح کرد: نوآوری و توانایی کارآفرینی از جمله معیارهای اصلی در پذیرش طرح‌ها و ایده‌های رسیده به این رویداد است.

پیشوایی درباره دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده نیز توضیح داد: این دوره برای صاحبان ایده‌ها و طرح‌های برگزیده در دو سرفصل آموزش با محوریت کسب و کار و آموزش با محوریت مشکلات صنعت پوشاک برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت، چهره‌های شناخته شده اتحادیه پوشاک، صنعت مد و داوران جشنواره فجر از جمله مدرسان در این دوره آموزشی هستند.

مسئول چرخ برکت با اشاره به استقبال خوب از این رویداد ملی گفت: استقبال خیلی خوب طراحان و ایده‌پردازان از رویداد چرخ برکت حتی پس از پایان مهلت ارسال طرح‌ها، باعث شده است تا به شکل بلندمدت به این رویداد نگاه کنیم.

پیشوایی افزود: طرح‌ها و ایده‌های فراوانی از سراسر کشور به این رویداد ارائه شده است اما استان‌های تهران، اصفهان، بوشهر، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین استقبال را از فراخوان چرخ برکت داشته‌اند.

مسئول چرخ برکت با تقسیم‌بندی طرح‌های رسیده به دو دسته نوآورانه و کارآفرینانه بیان کرد: جوامع دانشگاهی شامل اعضای هیأت علمی، فارغ‌التحصیلان و استارتاپ‌ها مشارکت فعالی در ارائه ایده به رویداد چرخ برکت داشته‌اند. همچنین طرح‌هایی نیز از سوی دست‌اندرکاران صنعت پوشاک به این رویداد ارائه شده است.

پیشوایی ادامه داد: پس از پایان دوره توانمندسازی، برگزیدگان در مرحله بعدی طرح‌های کسب و کار خود را نوشته و ارسال می‌کنند. این طرح‌ها ارزیابی و به برگزیدگان تسهیلات مالی و غیرمالی بنیاد برکت و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تعلق می‌گیرد.

وی با تاکید بر این‌که هیچ محدودیتی در پذیرش طرح‌های کسب و کار برگزیده شده نیست، عنوان کرد: با توجه به طرح‌هایی که دریافت شده است، تحقق ۱۰۰ درصدی تولید ۵ میلیون دست پوشاک و ۲ هزار شغل به عنوان اهداف رویداد ملی چرخ برکت نه تنها دور از انتظار نیست، که حتی پیش‌بینی می‌کنیم بیشتر از برآوردهای اولیه هم باشد.

مسئول چرخ برکت در تشریح مراحل دیگر این رویداد اظهار داشت: آخرین مهلت دریافت طرح‌های کسب و کار ۵ آذر است و این طرح‌ها تا ۱۰ آذر ارزیابی و نتایج نهایی اعلام می‌شود. ۳۰ آذر نیز به عنوان پایان مسیر رویداد ملی چرخ برکت در نظر گرفته شده که در این مرحله، طرح‌های برگزیده وارد فاز عملیاتی خواهند شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بنیاد برکت نیز در دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده در ارزیابی اولیه رویداد چرخ برکت اظهار امیدواری کرد که این رویداد، گام بزرگی در جهت تأمین زنجیره تولید در صنعت پوشاک باشد.

نعمت الله رضایی با اشاره به واردات ۵۰ درصدی البسه در کشور تصریح کرد: بازار پوشاک پتانسیل بالایی را برای توسعه و کار دارد و بنیاد برکت با همکاری و تأمین مالی، همکاری و پشتیبانی لازم و نظارت‌های کافی را برای ایجاد و تکمیل چرخه تولید در صنعت پوشاک کشور خواهد داشت.

گفتنی است، رویداد ملی چرخ برکت به منظور ایجاد جریان نوآوری و کارآفرینی در صنعت پوشاک در راستای اهداف سال جهش تولید و با هدف تولید ۵ میلیون دست لباس و ایجاد ۲ هزار شغل، از سوی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و با مشارکت دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

۱۶۷ ایده برای گردش چرخ صنعت پوشاک کشور
تاریخ: یکشنبه 2 آذر 1399