Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

دلیجان- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: هیچ کسی حق توقیف ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه واحدهای تولیدی و صنایع را ندارد و دستگاه قضایی به این مسائل به طور جدی ورود می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم عبداللهی روز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان مرکزی در دلیجان، اظهار داشت: امروز تولید، کار و صنعت جهاد واقعی در کشور است و همان طور که باید از یک جهادگر پشتیبانی و ابزار مورد نیاز وی را تأمین کرد، باید مزاحمت‌های ناشی از کار را در این حوزه بر طرف ساخت.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: هر معدنی که با معارض مواجه است باید مشکل را بر طرف سازد، نمی‌شود یک قانون را صادر کنیم و پروانه بدهیم و بعد بگوییم به ما ارتباطی ندارد. اگر در صدور پروانه معادن مشکل وجود دارد باید با دقت بررسی شود.

قاسمی بیان کرد: در شورای معادن استان با مواردی از قبیل تعطیلی معادن مواجه هستیم مگر می‌توان با این وضع بیکاری معدنی را تعطیل کرد. مواردی نیز وجود دارد که سرمایه گذاری زمین را رها کرده است.

وی تصریح کرد: یکی از مسائل پرونده‌های موجود در دادگستری استان واگذاری‌ها و معاملات عادی مربوط به معادن است که به مشکلات و اختلافات در این حوزه دامن می‌زند. بنا به تاکید قوه قضائیه اسناد عادی اعتباری ندارد بلکه باید نقل و انتقالات رسمی باشد و باید برای دولت مشخص باشد که قرار است به چه کسانی تسهیلات اعطا کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی در ارتباط با مباحث مالیاتی اظهار کرد: فرار مالیاتی جرم است و باید با آن برخورد شود. هیأت‌های مالیاتی مکلف هستند عدالت مالیاتی را رعایت کنند.

عبداللهی گفت: در بحث‌های مسئولیت، ضمانت کیفری و حوادث ناشی از کار و… افراد باید به منظور رسیدگی به مسائل صنعتی و کارگری به شورای حل اختلاف مراجعه کنند. البته شورای داوری در این زمینه ضروری است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه در خصوص محیط زیست استاندارد اظهار داشت: همه ما به عنوان عضو اجتماع هستیم و وجود کارخانه‌ها سلامت را تهدید می‌کند و از طرفی دستگاه قضائی نسبت به محیط زندگی، هوا، خاک وظایفی دارد و وظیفه استاندارد، استاندارد سازی است و بسیار ناپسند است که ایزوگام در دلیجان تولید شود و به دلیل نبود استاندارد لازم برگشت داده شود.

عبداللهی گفت: از سازمان استاندارد خواستیم در حوزه قضائی، امور جهاد کشاورزی، دامپزشکی و علوم پزشکی استانداردها را بررسی کند. امروز غذای سالم پیدا نمی‌کنیم زیرا همه چیز آلوده شده است حتی سال گذشته نسبت به کشت هندوانه و تزریق این همه مواد شیمیایی هشدار داده شده و در نهایت بررسی‌ها نیترات مشاهده شده است. با این حساسیت‌ها اداره کل دامپزشکی مکلف شده است که در تمامی واحدهای دامپروری روی خوراک دام استاندارد سازی لازم را انجام دهد.

وی گفت: نباید آینده دلیجان را تیر و تار کرد بلکه واحدهای تولیدی و صنعتی دلیجان باید استانداردهای مربوط به هوا را رعایت کنند اگر نیاز به فیلتراسیون و تعمیراتی دارند به طور حتم دنبال شود و اگر اختلافی در آیتم‌های الزامی و غیرالزامی وجود دارد، دستگاه قضائی به رفع آن‌ها کمک می‌کند.

توقیف ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه واحدهای تولیدی ممنوع است
تاریخ: سه شنبه 5 بهمن 1400