Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر که از 28 دی ماه در موزه هنرهای زیبای مجموعه فرهنگی و تاریخی سعدآباد برگزار شده بود، امشب پنجم بهمن ماه، در تالار وحدت برگزیدگان را به مردم معرفی کرد.

در ابتدای مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره مد و لباس فجر سجاد لطفی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، طی سخنانی بر لزوم اتصال میان حلقه‌های زنجیره ارزش پوشاک تأکید کرد و گفت: یکی از مسائل پیش رو از آغاز فعالیت در این بخش موضوع ارتباط بین گروه‌های فعال در حوزه پوشاک بوده است.

لطفی با اشاره به ضرورت ورود محصولات برگزیده جشنواره در بازار، اظهار داشت: این نقد تا پیش از این وارد بود که آثار برگزیده در ویترین جشنواره به بازار نرسیده و به مردم عرضه نمی‌شود. بر همین اساس سعی کردیم این زنجیره را ایجاد و تقویت کنیم.

 

 

دلیل محدودیت آثار در حوزه "سرپوش‌های زنانه" در جشنواره مد و لباس فجر چیست؟

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، از طراحان به عنوان اولین حلقه زنجیره پوشاک یاد کرد و ادامه داد: لازم بود که اطلاعاتی منسجم از طراحان وجود داشته باشد که به همین جهت سامانه جامع طراحان ایجاد شد. عضویت در این سامانه شرط حضور در جشنواره‌های موجود است.

او با بیان اینکه سامانه جامع طراحان هویتی رسمی برای طراحان ایجاد کرده است، گفت: در این زمینه پایه‌ریزی درخصوص نظام رتبه‌بندی طراحان نیز صورت گرفت که خود بستری برای توانمندسازی و دانش‌افزایی خواهد بود.

لطفی بر لزوم ارتباط میان طراحان با بخش صنعت تأکید کرد و ادامه داد: در این زمینه چند تدبیر اتخاذ شد. از جمله این تدابیر طراحی مدارس نوین طراحی و بازبینی دستورالعمل جشنواره مد و لباس فجر بود که تفاوت آن با سال‌های گذشته مشاهده می‌شد.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس از شناسه شیما یاد کرد و توضیح داد: یکی از تدابیر دیگر در این زمینه، ایجاد شناسه یکپارچه مد و لباس شیما بود که به شناسه کالا در سامانه جامع تجارت متصل شده تا شامل حمایت‌های وزارت صمت نیز باشد.

او با اشاره به اینکه شناسه شیما موجب فعالیت در زمینه تولید و حفظ مالکیت معنوی آثار می‌شود، تصریح کرد: نقطه ثقل رقابت ما در رقابت جهانی تنوع فرهنگی ما است و در این دوره بیش از 5� درصد آثار از استان‌ها انتخاب شدند و این موجب افتخار ماست.

هدف از برگزاری جشنواره مد و لباس فجر در موزه سعدآباد چه بود؟

مد و لباس , کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور ,

برگزیدگان دوزادهمین جشنواره فجر

در بخش تقدیر از برگزیدگان، طاووس زرین بهترین ویژند در بخش «مد و صنعت»  به مهدی الیاسی، در بخش بهترین طرح به غزاله الیاسی، در بخش بهترین طراحی پارچه به ابراهیم همتی، طاووس زرین بهترین در بخش  الگو به پگاه خسروی و طاووس زرین در بخش بهترین دوخت به مهدی اسماعیلی اهدا شد.

در بخش مردانه تعداد آثار به حد نصاب نرسیده است و رقابت شکل نگرفته است و تنها اثر رضا باقری شایسته تقدیر شناخته شد.

مد و لباس , کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور ,

در بخش «بهترین تیم های طراحی مد و صنعت» طاووس سیمین به صمد کاویانی، در بخش بهترین نگاه به موضوع طاووس سیمین به سحر کاری و در بخش بهترین طرح طاووس سیمین به زهره شاطری، در بخش بهترین طراحی پارچه طاووس سیمین به مطهره بزرا و در بخش بهترین دوخت طاووس سیمین به مریم واحدی تعلق گرفت.

طاووس بلورین طراحان مستقل در بخش «مد و صنعت» در بخش بهترین نگاه به موضوع به زهرا علینقیان، در بخش بهترین طرح به فاطمه منتظری، در بخش بهترین طراحی پارچه به الناز احمدی، در بخش بهترین طراحی و الگو به فرشته مرادی، در بخش بهترین طراحی دوخت به سحر محمدپور، در بخش بهترین طراحی سبک هیچ اثری شایسته تقدیر شناخته نشد.

مد و لباس , کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور ,

در ادامه از 29 ویژند در بخش «با افتخار ساخت ایران» تقدیر شد. همچنین در بخشی از این مراسم از نگار خدایی هنرمند دختری که از گردن به پایین دچار معلولیت شده بود و در زمینه مد و لباس فعال است، تقدیر شد.

دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر با نمایش 180 اثر برتر از هزار و 380 اثر ارسال شده برپا شده بود. در این جشنواره در مجموع 20 ویژند در بخش مد و صنعت، 23 ویژند در بخش مد تراز و آثاری با محور لباس اجتماع، مجلسی و نوجوان ارائه شد.

دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر با معرفی برگزیدگان به ‌کار خود پایان داد
تاریخ: سه شنبه 10 بهمن 1402